Particulier verhuizen

Nationaal en internationaal verhuizen

Verhuizen met RvR verhuisdiensten betekent voor u een zorgeloze verhuizing uitgevoerd door gediplomeerde, service gerichte verhuizers met veel toewijding voor het verhuisvak. Vanaf het eerste contact tot het einde van de verhuizing heeft u te maken met één en dezelfde persoon die uw verhuizing van A tot Z regelt en uitvoert.

Particuliere verhuizingen

Een goede voorbereiding van de verhuizing resulteert in een zorgeloze verhuizing, die efficiënt uitgevoerd kan worden. Alle meubels komen op de juiste plaats en de dozen komen in de buurt van de plaats waar u ze uit wilt (laten)pakken. Wij adviseren, begeleiden en of helpen u graag om zo samen een zorgeloze verhuizing te hebben.

Verder bestaat onze service uit:

 • Zorgen voor de juiste verpakkingsmaterialen
 • Desgewenst het helpen in- en uitpakken van de verhuisdozen
 • Het verpakken van uw meubilair in verhuisdekens
 • Speciale aandacht voor schilderijen, spiegels en alle voor u dierbare zaken, bijvoorbeeld door een export verpakking.
 • Het verhuizen en plaatsen van uw spullen op een door u gewenste plek in de nieuwe woning
 • Het desgewenst demonteren en monteren van meubilair
 • Het desgewenst afhalen en eventueel ophangen van uw lampen
 • Afkoppelen en aansluiten van witgoed apparatuur(optie)

Totaal service

De totaal service van RvR verhuisdiensten bied naast alle verhuisdiensten een breed scala aan aanvullende diensten. Dit om onze klanten desgewenst een totaal pakket van diensten aan te kunnen bieden. Het grote voordeel hiervan is dat u met veel minder partijen afspraken hoeft te maken.

Internationaal verhuizen

RvR verhuisdiensten biedt diverse mogelijkheden voor een internationale verhuizing.

Europa

Binnen de Europese Unie wordt uw meubilair en alle andere huisraad doorgaans Europees verpakt en kunnen wij dat (laten) transporteren naar uw nieuwe woning.

De volgende werkzaamheden kunt u aan ons uitbesteden: 

 • Het inpakken van de kleine zaken in onze verhuisdozen
 • Het de- en monteren van het in aanmerking komende meubilair
 • Het verzorgen van het transport
 • Indien nodig verzorgen van tijdelijke of langdurige opslag, kunnen we verzorgen in de buurt van uw huidge adres of in de buurt van uw nieuwe adres
 • Indien nodig verzorgen van de benodigde douane formaliteiten
Groupage

Als u een kleine volume wilt verhuizen, of een groter volume met een flexibele afleverdatum kunnen wij dit op groupage basis uitvoeren. Wij verzamelen dan een aantal verhuizingen naar eenzelfde streek of land, het voordeel is dat we dan een aantal vaste kostenfactoren delen over verschillende partijen. Het voordeel is dat het goedkoper is, nadeel is dat u flexibel moet zijn m.b.t. het definitieve ophaal- en aflever moment

Wereldwijd

Overzeese verhuizingen

Hierbij wordt uw inboedel zeewaardig ingepakt en efficient geladen in de juiste zeecontainer, deze container wordt afgeleverd in de haven van vertrek. Onze destination agent zorgt voor de correcte douaneformaliteiten en aflevering op uw nieuwe adres.

Daarnaast zijn er nog mogelijkheden voor het verschepen van o.a.:

 • huisdieren
 • auto's
Deelverhuizingen

Ook voor het verschepen van kleine zendingen kunt u bij ons terecht. Wij hebben via onze netwerk maandelijks een of meerdere afvaarten naar o.a. New York, Los Angeles, Sydney, Melbourne, Perth, Auckland, Johannesburg.  

Luchtvracht

Het verschepen via luchtvracht kunnen wij ook voor u verzorgen

Opslag

RvR verhuisdiensten heeft diverse mogelijkheden om uw inboedel (tijdelijk) op te slaan. Afhankelijk van o.a. uw situatie, eisen of wensen kunnen wij u adviseren in uw keuze welke opslag faciliteit het beste bij u past, vervolgens kunnen wij uw spullen daar naar toe verhuizen, opslaan en op een later tijdstip weer voor u afleveren.